Fontys ICT-student Verrijkt PrestoAcademic


🌟 Stageheld in de Schijnwerpers! 🎓 Enthousiaste ICT-student Imani Leemans van Fontys neemt een duik in de praktische wereld bij Simac IDS

We stellen u graag Imani voor, deze 21-jarige Fontys FHICT student is begin februari begonnen aan haar afstudeerstage bij Simac IDS.  Ze heeft eerder waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende andere bedrijven. Imani geniet van de werksfeer en goede ondersteuning die ze vanuit het Simac IDS team ontvangt.

Voor haar onderzoeksproject heeft Imani zich gericht op wat er binnen PrestoAcademic verbeterd kan worden, met als doel het stimuleren van gebruiksgemak en een nog betere gebruikerservaring. Inspirerende interviews met onder meer docenten en experts van de Universiteit van York en het Koning Willem I College lieten zien dat PrestoAcademic al als zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk wordt ervaren en dat met name klein extra’s het verschil kunnen gaan maken.

De komende weken gaat Imani aan de slag met haar bevindingen en zal enkele van de genoemde features uit werken in een prototype binnen PrestoAcademic. Hiervoor gebruikt ze haar software skills in onder meer VueJS en Laravel.

Dit alles maakt deel uit van haar afstudeerportfolio, dat ze tegen half juni moet afronden voordat ze haar daadwerkelijke afstudeerverdediging in juli zal hebben, waarbij ze de kroon op haar werk zal zetten.

Wij bij Simac IDS wensen Imani heel veel succes met de laatste loodjes voor haar afstuderen 😊

Image description

Contact

Meest Recente Posts