Engagement bewaking – De sleutel tot succes in het onderwijs


In het dynamische klimaat van onderwijsinstellingen, zetten we ons dagelijks in voor het bereiken van uitmuntendheid. Het begeleiden van studenten en het waarborgen van de kwaliteit van het onderwijs vormen de kern van onze missie. We spannen ons tot het uiterste in om alle mogelijke middelen in te zetten voor de ondersteuning van studenten op weg naar hun doel.

De gevolgen van vroegtijdige schooluitval

Het betrokken houden van studenten is essentieel om het risico op vroegtijdig stoppen met hun opleiding te verkleinen. De gevolgen van schooluitval zijn ingrijpend, zowel voor de individuele student als voor de onderwijsinstelling. Deze zijn niet beperkt tot financiële verliezen; ze omvatten ook administratieve lasten, niet gerealiseerde doelen en mogelijke reputatieschade.

Simac begrijpt uw uitdagingen

Bij Simac begrijpen we dat uw primaire doelstellingen het leveren van uitstekend onderwijs, kennisoverdracht, studentenondersteuning, onderzoek en bijdragen aan zowel de lokale als de mondiale gemeenschap omvatten. PrestoFlow is ontwikkeld om u te ondersteunen bij het concentreren op deze kerndoelen, terwijl de technologie u naadloos bijstaat.

Een doeltreffende monitoring van studentenengagement kan vroege waarschuwingssignalen afgeven waarmee proactieve ondersteuning kan worden geboden wanneer studenten dit het meest nodig hebben. Met PrestoFlow kunt u samen met de student de voortgang bewaken en tijdig ingrijpen om de finishlijn met succes te bereiken.

Procesbegeleiding

PrestoFlow identificeert niet alleen voortijdige signalen van afhaken, maar volgt ook de procedures die u heeft vastgesteld om deze studenten bij te staan. U bepaalt met uw eigen bedrijfsregels hoe PrestoFlow deze signalen detecteert en rapporteert. Of het nu gaat om naleving van wetten of specifieke processen of activiteiten, PrestoFlow zorgt ervoor dat u de touwtjes in handen houdt en gefocust blijft op het primaire proces. Onze krachtige dashboards en goed doordachte rapportages zijn daarbij uw steun en toeverlaat.

Integratie

PrestoFlow is een losstaande module die naadloos integreert met de Presto-presentieregistratiesuite, rooster software en studentinformatiesystemen. Integratie betekent voor ons het verrijken van uw gegevens door deze samen te voegen en te benutten ter ondersteuning van de besluitvorming.

Het bewaken van engagement is een cruciaal element in onze streven naar uitmuntendheid in het onderwijs. Met Simac's PrestoFlow kan elke onderwijsinstelling zich richten op wat werkelijk telt: het succes van haar studenten.

Image description

Contact

Meest Recente Posts