Simac is trots om de voortzetting van onze samenwerking met Fortuna Sittard tot 2027 aan te kondigen!


Met groot enthousiasme maken wij bekend dat onze samenwerking met de voetbalclub Fortuna Sittard is verlengd tot 2027!

"Bij Simac zetten we ons volledig in om onze partners te ondersteunen bij de digitale revolutie en groeiambities. Het vernieuwde verbond met Fortuna Sittard is een prachtige kans om elkaar te versterken in een omgeving die bruist van inspiratie. We zijn verheugd om verder te bouwen aan deze samenwerking en onderdeel te zijn van de geel-groene familie," 

Erwin van de Schoot 


Als pionier in de wereld van IT-innovatie, streeft Simac ernaar organisaties vooruit te helpen in een dynamisch digitaal tijdperk.

"Het leveren van topkwaliteit technologische oplossingen en diensten is essentieel voor de vooruitgang en het succes van ondernemingen. Daarom zetten we ons elke dag in om de meest geavanceerde toegangscontrole systemen te bieden, die niet alleen onze klanten ten goede komen maar ook bijdragen aan een superieure ervaring voor hun eindgebruikers,"

Patrick Manders 


Met het hernieuwen van onze alliantie met Fortuna Sittard bekrachtigen we ons streven naar het bevorderen van groei en vernieuwing, niet alleen binnen ons eigen bedrijf maar ook in de gemeenschap eromheen.

Meest Recente Posts